ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ

ΟΡΘΙΟΙ: Τ. Ξανθόπουλος-Γ. Ιωαννίδης-Τ. Εμμανουηλίδης- Νταν Δέλιος- Α. Παπαδόπουλος-Μ. Γεροντίδης ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: Τ. Σπανίδης-Γ. Εσπερίδης-Π. Τσακιρίδης-Μπ. Γαβριηλίδης- Ντ. Νινιώτας λείπει ο Γ. Κωφίδης

Ο θάνατος του Μπάμπη Γαβριηλίδη που ήρθε μετά από αυτούς του Παύλου Τσακιρίδη και του Λάκη Χωλόπουλου συμπληρώνει τα θλιβερά συναισθήματά μας από τις απώλειες αγαπητών ανθρώπων και ινδαλμάτων της νιότης μας. Ο Μπάμπης υπήρξε ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού.

Τηλέμαχος-Παυλάκης-Μωυσής-Μπάμπης-Γιαννάκης-Γιώργος-Αδάμος-Χαριλάκης-Τάσος-Γιώργος-Τάκης

Κατά τη γνώμη μου ο Τηλέμαχος Σπανίδης ο Τάκης Ξανθόπουλος, ο Παύλος Τσακιρίδης και ο Μπάμπης Γαβριηλίδης ήταν οι πλέον ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του μεγάλου Ολυμπιακού. Για μένα και μερικούς άλλους που βρεθήκαμε πολύ κοντά στην ομάδα οι απώλειες αυτών που έφυγαν ήταν απώλειες αγαπημένων ανθρώπων ινδαλμάτων μερικών συμμαθητών αλλά και κολλητών φίλων

Εμείς που είχαμε ακολουθήσει την ομάδα στη Φλώρινα για τον αγώνα μπαράζ με τον Άρη Πτολεμαΐδας και την άνοδο στην Β. Εθνική τον αγώνα κυπέλου και την νίκη επί του ΠΑΟΚ του Λέανδρου με 2-1, Την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, Τον αγώνα σφαγή με τον Πανιώνιο Τον άτυχο αγώνα στου Χαριλάου κάθε χαμός κάποιου απ’ τους πρωταγωνιστές είναι,  μια μεγάλη θλίψη ένα κενό στις όμορφες μνήμες μας.

1985-Αγώνας παλαίμαχων με αφορμή την έλευση του Ξανθόπουλου από την Αυστραλία.

Χ. Κουτσιμάνης-Α. Αποστολίδης-Μ. Γεροντίδης-Τ. Εμμανουηλίδης-Τ. Σπανίδης-Γ. Ιωαννίδης- Ντ.Νινιώτας- ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: Β. Σανόπουλος-Τ. Ξανθόπουλος-ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ-ΜΠ. Γαβριηλίδης Παυλάκης-Α. Μυρωνίδης.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ:

ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΤΗΛ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ.

Οπως φαινεται μείναν ένας δυο, Οι λίγοι που θα διαβάσετε το κείμενο να ξέρετε ότι αυτά τα παιδιά χάρισαν πολλές όμορφες ευχάριστες και δυσάρεστες Κυριακές στούς ανθρώπους της πόλης μας.

This entry was posted in 01-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε